Welke APP kan ik het best gebruiken voor IPTV?

Expats iptv

Welke APP kan ik het best gebruiken voor IPTV?

Welke APP kan ik het best gebruiken voor IPTV?

Welke app je het beste kan gebruiken is een kwestie van smaak en verwachtingen. Als je een simpele app wilt, waar je de Video On Demand apart kan bekijken van de Live Streams – is de IPTV Smarters App een aanrader. Wil je vooral snel kunnen wisselen van kanaal, en houd je van een overzicht zoals je hebt met een portal, kan je SmartIPTV APP gebruiken. Als je Kodi al gebruikt voor je film of muziek collectie, kan je de IPTV ook instellen in Kodi.

IPTV Smarters App:

De IPTV smarters app is beschikbaar voor Android, en Apple TVOS. Er is een gratis versie met reclame, en een betaalde versie zonder reclame.

Voor Android: Google Play Store 
Download Link (Android): IPTV Smarters 
Voor Apple TVOS: Apple Store

SmartIPTV App

De SmartIPTV APP beschikbaar voor Android (Staat niet meer in de Google playstore) LG Smart TV, LG Web OS, Samsung Smart TV en Samsung Tizen. Je kan de app 7 dagen gratis testen, daarna moet je de app activeren. De SIPTV APP is zeer stabiel en goed met Live Streams, maar ondersteuning voor Video On Demand is minder, ook hebben zij een eigen EPG – wat wat werk geeft om het geheel in te stellen, maar de App is zeker een aanrader qua stabiliteit en gebruiksgemak.

Download Link SIPTV APK (Android): SmartIPTV.apk
Installatie Instructies: Smart IPTV Instructies
Activatie van SIPTV APP: Smart IPTV Acivatie
Uploaden van M3U: Smart IPTV Upload

KODI

Kodi is niet zozeer een IPTV speler, maar een compleet Media Center waar je onder andere ook IPTV mee kan afspelen. Deze wordt op veel android boxen standaard meegeleverd, er zijn ook complete linux builds voor de Raspberry PI, en Kodi is op vrijwel elk apparaat te gebruiken – denk aan Android, Apple TV, PC, Raspberry PI. Kodi is ten op zichte van de bovengenoemde APP’s wel gratis – en heeft een grote community achter zich, waar een hoop addon’s gemaakt worden om Kodi uit te breiden.

Kodi Homepage: Kodi.tv
Download Pagina: Kodi Downloads

Perfect Player 
Perfect Player is een IPTV APP voor android. 
Download Link: Perfect Player

MX Player 
MX Player is een IPTV APP voor android. 
Download Link: MX Player