Problemen met iptv

Expats iptv

Problemen met iptv

HOE CONTROLEER IK MIJN APPARAAT?

– Controleer of u uw activeringsgegevens correct heeft ingevoerd.- Controleer uw netwerkverbinding, start uw router en apparaat opnieuw op en probeer het opnieuw.- Als u een pc / laptop oid op hetzelfde internetnetwerk heeft aangesloten, controleer dan of u uw netwerk niet overbelast met het downloaden of bekijken van films, enz … op deze apparaten.- Uw internet moet minimaal 6 Mbit download en 1 Mbit uploadsnelheid hebben en het moet stabiel zijn.- Start uw apparaten opnieuw op en wacht 30 seconden voordat u ze weer inschakelt (STB’s, Android-boxen, routers, kabelmodems)- Zorg ervoor dat u via een LAN-kabel (Ethernet) verbinding maakt met apparaten en niet via Wifi.- Als uw netwerkverbinding geen probleem is, controleer dan of uw account op andere apparaten wordt gebruikt.- Ga naar www.whatismyip.com op een computer in uw netwerk en stuur ons het IP-adres dat wordt weergegeven voor herstel.- Controleer of het apparaat / de app / het programma beschikt over de nieuwste software- en firmware-updates.- Controleer de downloadsnelheid op het apparaat dat onze service streamt, mogelijk heeft u 50mbs op uw computer, maar het apparaat kan aanzienlijk langzamer zijn, wat een probleem op uw interne netwerk aangeeft.- Controleer of er op de achtergrond processen lopen met een hoog verbruik. Bijvoorbeeld downloaden of het bekijken van films. Dit is erg belangrijk voor low-end apparaten.- Controleer of uw ISP problemen heeft in uw regio, een uitstekende site om dit te controleren is downdetector.com of via de website van uw internetprovider.- Probeer uw app / programma te verwijderen en opnieuw te installeren, uw activering zal niet verloren gaan.

MIJN KANALEN DOEN HET NIET?

We streven ernaar u een hoog serviceniveau te bieden tegen zeer voordelige tarieven. Houd dit dus in de eerste plaats in gedachten.Als een kanaal niet beschikbaar is, zullen we ons best doen om dat weer te herstellen.Gebruik de onderstaande richtlijnen voordat u een kanaal bij ons meldt:- Stop en geef het een paar minuten. We rebooten en wisselen kanalen uit als dat nodig is. Het kanaal komt mogelijk terug.Wanneer dit gebeurt op alle kanalen, controleer dan uw het volgende:- Start uw apparaten opnieuw op en wacht 30 seconden voordat u ze weer inschakelt (STB’s, Android-boxen, routers, kabelmodems)- Zorg ervoor dat u via een LAN-kabel (Ethernet) verbinding maakt met apparaten en niet via Wifi.

PROBLEMEN MET KANALEN?

Als tijdens het bekijken van een kanaal de service is onderbroken, selecteert u eenvoudigweg een ander kanaal en opent u het terug naar het oorspronkelijke kanaal om te zien of het nu wordt afgespeeld. Dit kan te wijten zijn aan een korte onderbreking van de verzending. De software zal onder deze omstandigheden even stoppen maar zich snel herstellen.

BUFFERING OP KANALEN?

Soms ondervindt u mogelijk buffering als gevolg van lage internetsnelheid of veel internetverkeer. Oorzaken:De meest voorkomende oorzaak van buffering is het resultaat van een langzame internetverbinding. Dit kan te wijten zijn aan een lage internetsnelheid of andere gebruikers die de bandbreedte in uw huis gebruiken. Heeft u veel gebruikers in huis? Ontkoppel ze allemaal en probeer het opnieuw Een andere reden kan zijn dat u probeert te kijken via Wi-Fi die mogelijk niet geschikt is om tv te kijken. Om zonder onderbrekingen en in een vloeiende weergave te kijken kunt u het beste een directe (LAN) verbinding met het internetnetwerk gebruiken Oplossingen:Maak rechtstreeks verbinding met uw router met behulp van een LAN-kabel (ethernet) of met een powerline-adapter.Indien dit niet mogelijk is, verplaats de doos dan dichter bij de router.Of wijzig uw WI-FI-kanaal om interferentie met apparaten in de buurt te voorkomen.Als u buffering ondervindt, drukt u gedurende 10-15 seconden op “pause”. Daarna gaat het kanaal weer verder zonder dat u hoeft te bufferen.

ALLE KANALEN ZIJN BLANCO?

Als u een set-top box zoals MAG of AVOV gebruikt en zojuist uw apparaat heeft ingesteld met onze service, moet u een harde reset van uw apparaat uitvoeren. Schakel eenvoudigweg uw apparaat uit, koppel uw voedingskabel los en sluit hem opnieuw aan. Voor Kodi moet u de cache leegmaken. Als dit niet lukt, probeert u Kodi zelf opnieuw te installeren.

SOMMIGE KANALEN HEBBEN ALLEEN GELUID ZONDER BEELD?

Vanwege het probleem met de decoderinstelling hebben sommige kanalen alleen geluid zonder beeld.

  1. Ga naar Instellingen op uw apparaat / app / programma.
  2. Kies Native of Hardware voor de decoder. (probeer welke codec werk goed)
  3. Herstarten.

SOMMIGE KANALEN ZIJN NIET WERKZAAM (ZWART SCHERM / GEBROKEN STEM)?

We kunnen niet beloven dat alle kanalen correct werken vanwege uw internetsnelheid, technische problemen met afzonderlijke kanalen of als een incompatibel apparaat / app / programma wordt gebruikt.

MIJN M3U LINK WERKT NIET?

Als de link niet werkt, controleer dan altijd de koppeling op de pc met behulp van de VLC-software. Als het werkt, betekent dit dat er bij uw instelling iets mis is. Let er bij het invoeren van uw M3U-link op dat u geen spatie invoert en dat u uw M3U-link niet op andere apparaten gebruikt. Neem contact met ons op als de link niet werkt op uw pc na het oplossen van problemen.

IK KAN NIET KIJKEN, BEN IK GEBLOKKEERD?

Controleer of uw account op andere apparaten wordt gebruikt. Zo ja, bezoek www.whatismyip.com op een computer in uw netwerk om uw IP-adres te vinden. Stuur vervolgens uw IP-adres naar ons toe om het te herstellen.

 WAAROM WERKT MIJN ACCOUNT NIET OP MIJN MAG BOX OF STB-EMULATOR?

– Heeft u ons het juiste MAC-adres gegeven?

– Gebruikt u een firewall, proxy of VPN? Als dat het geval is, staan ​​onze servers u niet toe verbinding te maken.

– Is uw internetsnelheid op het aanbevolen minimum – 8 Mbps voor HD-kanalen – of hoger?

– Is uw apparaat bedraad in (Ethernet) of is het draadloos verbonden (WiFi of mobiele data)? Ethernet zal altijd sneller en stabieler zijn; Gebruik Ethernet, als u kunt.

– Zijn de specs van uw apparaat krachtig genoeg om moeiteloos live HD-streaming te verwerken?

– Als u een STB-emulator gebruikt, volgde u de stappen in onze handleiding voor het instellen van Android STB Emulator?

– Als u een STB-emulator gebruikt, heeft u geprobeerd de cache van uw app te wissen en vervolgens uw apparaat opnieuw op te starten?

– Als u een MAG-doos gebruikt, heeft u geprobeerd uw apparaat opnieuw op te starten?

– Als u een Android-apparaat / MAG-box gebruikt, heeft u geprobeerd uit te loggen en vervolgens uw apparaat opnieuw in te stellen?

– Heeft u de serverportals die we u in de activeringse-mail hebben verzonden, dubbel gecontroleerd?