IPTV testen hoe werkt dat?

Expats iptv

U wil iptv eens proberen maar hoe moet dat en wat heb ik er voor nodig?
De eerste vraag is waar wil u het op testen ? Op een smart tv van Samsung of LG ?
Als dat het geval is dan moet u de app Smart iptv even op uw tv installeren en het MAC adres doorgeven aan de IPTV aanbieder , u ziet dit MAC adres als u de app start rechts in beeld , stap voor stap uitleg vindt u hier.

De meest simpele manier is natuurlijk via onze eigen IPTV app ( apk).
Het zijn letterlijk 3 stappen die u moet uitvoeren en klaar ben je!
Gebruik de Expats-iptv app meer info ? Kijk hier even

U heeft geen smart tv van Samsung of LG maar wel een Android box of een Android tv ( dat is dus een tv waar de Google playstore op zit oa Philips en Sony heeft deze maar ook andere merken.) of een Android tablet of Android telefoon. Installeer dan via de Playstore de app IPTV Exstreme en start de app en geef het mac adres door aan de IPTV aanbieder die u in het rood in uw beeld ziet staan.Hoe het stap voor stap moet kunt u hier vinden.

U bent op zoek naar de app die je overal op kan gebruiken ( dus zowel android als IOS en windows) dan is Smarter IPTV een geweldige apk/App om te proberen . Deze is er in een gewone en in een pro versie. De pro versie kunnen wij u leveren stuur daarvoor even een mail. De opzet is heel simpel en het stappenplan is hier te vinden .

U heeft een Iphone of een AppleTV dan moet u GSE IPTV er op zetten. Deze is gratis te vinden in de App-store. Details hoe alles precies werkt vindt u hier .
Vergeet dus niet dat u bij de IPTV aanbieder even de M3U link moet vragen die u moet plaatsen in de GSE app.

U heeft geen van de hier boven beschreven apparaten maar wel een pc of een Imac?
Dan kunt u met het programma VLC werken om zo toch te kijken of IPTV iets voor u is.
U moet aan uw IPTV aanbieder de M3U vragen en deze laden in VLC, hoe dit precies moet kunt u hier vinden.

Tot slot hebben we de gebruikers van een set up box zoals Enigma en Mag .
Deze gebruikers weten over het algemeen wel wat ze moeten doen. Mac adres doorgeven aan de IPTV aanbieder en het portal adres invoeren in hun software.
Het portal adres is http://iptv.expats-iptv.eu:1994/c
Indien u meer info wil omtrent het opzetten van uw set up box en de software kijk dan even hier.

Komt u er ondanks alles niet uit aarzel dan niet en vraag ons om u te helpen daar zijn we voor, stuur een whats app bericht voor een snelle reactie en anders een email.

U heeft geen Android box of tv of een van de andere apparaten maar wel een pc of Imac ?
Ook dan kunt u IPTV uittesten dit doet u door de M3U die u krijgt van uw IPTV aanbieder te laden in VLC ( zo heet het programma ) . Het is niet moeilijk maar even lezen hoe het moet is wel zo handig dat kan dus hier