IPTV Smarters de app (apk) voor iptv.

Expats iptv

IPTV SMARTERS de app of APK ( voor android ) om iptv mee te kijken. De app is mooi snel en ziet er gelikt uit. Hij is er in 2 versie s de gratis versie en de pro versie.
Wat moet je doen om deze app te gebruiken ? Om te beginnen heb je van je iptv provider een M3U gekregen en daar staat alle info in die je nodig hebt voor deze app.
Een voorbeeld is http://myiptvprovider.net:80/get.php?username=abcd&password=efgh&type=m3u_plus&output=ts
Alle 3 de stukjes die je nodig hebt staan in deze link te weten de url http://myiptvprovider:80 je inlog naam abcd en je wachtwoord efgh .
We beginnen met het installeren van de app ( apk op het gewenste apparaat ).

Na het installeren kies je er voor om een nieuwe gebruiker aan te maken
Vier dingen moet je dus invullen te weten een naam voor je iptv dienst ( Pietje Jantje Klaasje ) je inlog naam je wachtwoord en de url van je aanbieder. Alle drie die zaken kan je uit de m3u halen die je heb gekregen. Kies hier voor Login with XstreamCodes API.

Als alles correct is ingevuld kan je beginnen met het ontdekken van deze geweldige IPTV APK. Installeer de EPG ( zit er bij ons bij kwestie van 1 keer aanklikken ) en klaar ben je.


Heb je dus geen Setupbox maar een van de andere apparaten zoals een android box dan is dit toch wel een van de mooiste apps om te gebruiken.