iptv betalen via Bitcoins

Expats iptv

iptv betalen via Bitcoins

U wil graag IPTV kijken en de betaling moet via Bitcoin?
Geen stres de betaling is net zo simpel als betalen met Ideal alleen veiliger en 100% anoniem
Er zijn maar 3 stappen die u moet ondernemen :
– Een Bitcoin “wallet”openen om uw Bitcoins te bewaren ( zie het als een bankrekening)
Een Bitcoin portemonnee aanmaken kan op de computer of via een smartphone. Ga naar https://blockchain.info/wallet/#/signup of gebruik de app voor iOS (iPhone) of Android.

Vul je e-mailadres in en gebruik een sterk wachtwoord. Ga akkoord met de voorwaarden en klik op volgende. Je krijgt nu een ezelsbruggetje te zien. Deze lange reeks van woorden kun je gebruiken als je je wachtwoord bent vergeten. Bewaar dit ezelsbruggetje dus goed, anders kun je de toegang tot je Bitcoin portemonnee onherroepelijk kwijtraken.

Is het aanmaken van de Bitcoin wallet gelukt? Controleer dan je mailbox. Je krijgt vervolgens een automatische e-mail van Blockchain met een login link. Open het welkomstbericht, klik op de link en log in met je unieke identificatie, ook wel wallet-ID genoemd (dit is de lange code met streepjes ertussen).

Na het inloggen krijg je je persoonlijke Bitcoin adres te zien. Je Bitcoin adres is openbaar en vergelijkbaar met je bankrekening; het ontvangen en betalen met Bitcoin kan beginnen!

-Bitcoins kopen dit kan met Ideal en gewoon via Nederlandse aanbieders zoals www.bitonic.nl.
– U krijgt het adres van de aanbieder waar u IPTV koopt en stort daar geld naar toe ( de bitcoins). Uw betaling wordt gelijk verwerkt dus in tegenstelling tot banktransacties er is geen vertraging en uw betaling is totaal anoniem.