Beste iptv aanbieder?

Expats iptv

Beste iptv aanbieder?

Wie of wat is de beste iptv aanbieder ?

Die vraag krijgen wij elke dag en het antwoord is niet de goedkoopste iptv aanbieder is de beste, of zij die het meeste aanbieden voor het minste geld.
Bij iptv moet je even verder kijken dan je neus lang is. Je hebt een mooie grote tv dan wil je toch niet kijken naar SD kwaliteit? Dan vergeet de aliexpress aanbieders maar ïf you pay peanuts you get monkey s !Wil je FHD beeld met 60 fps of nog liever 4K tv dan wordt de keuze een stuk minder. 4K is er gewoon niet zo simpel is het. De reden is simpel het wordt ook door de tv stations niet aangeboden dus hoe kan een iptv aanbieder het dan wel aanbieden? Juist dat kan dus niet.


Wil je naast kwaliteit m.b.t. de live tv zenders ook films en serie s zien met Nederlandse ondertiteling ?

Wil je de optie om alles terug te kijken ( dit noemen ze Catchup tv ).
Wil je graag ondersteuning bij vragen en of bij storingen dat iemand je netjes te woord staat? Wil je epg hebben ( een Electronische Programma Gids) ?
Als je al deze zaken wilt hebben dan vallen veel aanbieders af. Ze roepen wel dit hebben we maar vraag maar een gratis test en kijk maar of het aangeboden wordt.
Je zal zien dat dit niet het geval is.
Tot slot is er nog zo iets als restream of raw stream.
Heb je te maken met iemand ( 99% dus) die restreams aanbiedt dan heb je dus veel vertraging op je live tv en als er storing is kunnen ze niks voor je betekenen.

Tot slot is het van belang waar ik IPTV mee kijk ?


Via een smart tv of een Android box of een echte iptv box?
Ja wilt u echt het optimale gevoel hebben van IPTV kijken dan is een iptv box een must. Geen enkele Android box nee ook geen Shield kan tegen de software op die op een IPTV box wordt aangeboden.
Die software is NIET los verkrijgbaar en niet te vergelijken met IPTV apps ( apk s ). Dus test het eerst uit en koop dan een iptv box ! Wij hebben een mooi pakket een Amiko A5M met een jaar VIP iptv voor 150 euro meer info is hier te vinden.